1.

Comparison of the programming models for considering risk in farm planning:application of utility-efficient programming

دوره 22، شماره 1، تیر 2003، صفحه 1-14

2.

Effect of replacement of alfalfa hay with straw in iso-fibrous diets with different levels of cation-anion balance on dairy cows performance

دوره 22، شماره 1، تیر 2003، صفحه 15-28

3.

Effect of starter bacteria on phisico-chemical and sensory properties of iranian white cheese

دوره 22، شماره 1، تیر 2003، صفحه 29-44

4.

Effect of supplemental citric and phytase on growth performance and body composition of common carp (cyprinus carpio)

دوره 22، شماره 2، دی 2003، صفحه 138-152

5.

Effect of vanillin on germination time and radial growth of moulds in apple puree

دوره 22، شماره 2، دی 2003، صفحه 153-164

6.

Effects of auxins on size,quality and ripening of shahani date

دوره 22، شماره 2، دی 2003، صفحه 190-196

7.

Effects of citric and ascorbic acids, vitamin D3 and calcium on efficacy of microbial phytase in a corn-soybean meal-based diet:broiler performance and nutrient digestibility from 1 to 21 of age

دوره 22، شماره 2، دی 2003، صفحه 120-137

8.

Effects of investment in water-saving technology on cropping pattern and employment

دوره 22، شماره 1، تیر 2003، صفحه 63-76

9.

Effects of rainfall distribution on the dryland wheat yield with an economic analysis in southern proviences of I.R. Iran

دوره 22، شماره 1، تیر 2003، صفحه 89-104

10.

Effects of vacuum infilteration dipping in calcium chloride and postharvest heat treatment on firmness and calcium content of apples

دوره 22، شماره 1، تیر 2003، صفحه 77-88

11.

Evaluation of seed yield-related characters in spring safflower (carthamus tinctorius L.)using factor analysis

دوره 22، شماره 2، دی 2003، صفحه 179-189

12.

Genetic study of yield,glucosinolates,oil and protein contents in oilseed rape(brassica napus L.)

دوره 22، شماره 2، دی 2003، صفحه 105-119

13.

Government market interventions into rice wheat and cotton in iran

دوره 22، شماره 2، دی 2003، صفحه 165-178

14.

In situ dry matter and crude protein degradability in corn,wheat and millet grain

دوره 22، شماره 2، دی 2003، صفحه 197-205

15.

Variation in salt tolerance of cultivated (hordeum vulgare L.)and wild (H. spontaneum C. koch)barley genotypes from iran

دوره 22، شماره 1، تیر 2003، صفحه 45-62


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب