آذرلی، غلامرضا (1387). فرهنگ واژگان گویشهای ایرانی. تهران: هَزار.
افشار، ایرج (1389). آشپزی دوره صفوی. تهران: سروش.
افشار سیستانی، ایرج (1369). نگاهی به بوشهر. تهران: موسسه انتشاراتی و آموزشی نسل دانش.
بلوکباشی، علی (1392). آشپز و آشپزخانه پژوهشی انسانشناختی در تاریخ اجتماعی هنر آشپزی. تهران: فرهنگ جاوید.
بوسحاق اطعمه، احمدبن حلاج (1393). وصف طعام. ویرایش محسن آزرم. تهران: چشمه.
حسن دوست، محمد. (1389). فرهنگ تطبیقی- موضوعی زبانها و گویشهای ایرانی نو. تهران: فرهنگستان زبان وادب فارسی.
حسنزاده، علیرضا (1387). خوراک و فرهنگ. تهران: مهرنامگ.
دریابندری، نجف (1379). کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز. تهران: کارنامه.
سدیدالسلطنه بندرعباسی، محمدعلی (1386). سرزمینهای شمالی پیرامون خلیج فارس و دریای عمان در صد سال پیش. تهران: امیرکبیر.
قاجار، نادرمیرزا (1389). خوراکهای ایرانی (به فارسی سره). پژوهش احمد مجاهد. تهران: دانشگاه تهران.
مظلومزاده، محمدمهدی (1383). آشپزی در فرهنگ مردم کازرون. تهران: کازرونیه.
ودادهیر، ابوعلی محمد چقلوند، جلالالدین رفیعفر و نسرین امیدوار (1393). نظام غذایی بومی-سنتی: پژوهشی مردم شناختی در میان قوم لک در مناطق روستایی و عشایری استان لرستان. توسعه محلی. 6 (1)، صص. 71-106.
یاحسینی، عصمت (1388).
غذاهای محلی بوشهر. تهران: طلوع دانش.
Elahi, E. (2003). Harisa. Encyclopedia Iranica,Vol XIII, Fasc.1, p.5.
Montanari, M (2006) Food is culture. Translated by Albert Sonnenfeld. NewYork: Columbia University Press.