آمار

تعداد نشریات24
تعداد شماره‌ها877
تعداد مقالات7,848
تعداد مشاهده مقاله14,549,274
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,277,160
Alemzade, I., Vosoghi, M., Keshavarz, A., Maghsodi, V.. (1376). Use of date honey in the formulation of nutritious creamy food. , 16(2), 111-117. doi: 10.22099/iar.1997.4365
I. Alemzade; M. Vosoghi; A. Keshavarz; V. Maghsodi. "Use of date honey in the formulation of nutritious creamy food". , 16, 2, 1376, 111-117. doi: 10.22099/iar.1997.4365
Alemzade, I., Vosoghi, M., Keshavarz, A., Maghsodi, V.. (1376). 'Use of date honey in the formulation of nutritious creamy food', , 16(2), pp. 111-117. doi: 10.22099/iar.1997.4365
Alemzade, I., Vosoghi, M., Keshavarz, A., Maghsodi, V.. Use of date honey in the formulation of nutritious creamy food. , 1376; 16(2): 111-117. doi: 10.22099/iar.1997.4365


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب