آمار

تعداد نشریات24
تعداد شماره‌ها851
تعداد مقالات7,575
تعداد مشاهده مقاله13,413,761
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,580,455
Alemzade, I., Vosoghi, M., Keshavarz, A., Maghsodi, V.. (1376). Use of date honey in the formulation of nutritious creamy food. , 16(2), 111-117. doi: 10.22099/iar.1997.4365
I. Alemzade; M. Vosoghi; A. Keshavarz; V. Maghsodi. "Use of date honey in the formulation of nutritious creamy food". , 16, 2, 1376, 111-117. doi: 10.22099/iar.1997.4365
Alemzade, I., Vosoghi, M., Keshavarz, A., Maghsodi, V.. (1376). 'Use of date honey in the formulation of nutritious creamy food', , 16(2), pp. 111-117. doi: 10.22099/iar.1997.4365
Alemzade, I., Vosoghi, M., Keshavarz, A., Maghsodi, V.. Use of date honey in the formulation of nutritious creamy food. , 1376; 16(2): 111-117. doi: 10.22099/iar.1997.4365


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب